Proiectele noastre

Contactează-ne

Aici și Acum
Instal Data Proiect

[ Despre noi ]

De ce noi?

Avem soluții inteligente, datorită experienței de peste 20 de ani, avem tehnologia necesară ca sa dezvoltam proiecte complexe, prin investitiile care le facem constant în dotări și echipamente, avem dorință printr-o echipă motivată să își depășească limitele și să fie printre cei mai buni, avem structura necesară astfel încât să putem fi flexibili și prompți în respectarea graficelor de execuție, avem certificarile solicitate de legislația în vigoare.

Activitatea de proiectare în Instal Data Proiect este structurată pe departamente:

• Încălzire
• Răcire
• Ventilare
• Desfumare și evacuare fum și gaze fierbinți
• Centrale termice
• Centrale de răcire

Termice si Ventilare

• Apă rece, apă caldă menajeră, recirculare
• Canalizare menajeră
• Canalizare pluvială
• Aer comprimat
• Sprinklere
• Drencere
• Hidranți
• Gospodărie de incendiu
• Aer comprimat

Sanitare și stins incediu

• Iluminat
• Prize și putere
• Distribuție de joasă tensiue
• Scheme monofilare
• Paratrăsnet
• Detectare, semnalizare și alarmare incendiu
• Voce-date • CCTV • Acces control • Efracție • Sonorizare

Electrice și curenți slabi

• stabilirea standardelor de realizare a proiectului
• verificarea rezultatului proiectarii
• corelare si principii prealabile de trasee instalatii
• clash detection
• rezolvarea problemelor din santier,
• colaborare cu executant si FCM (Facility Management).

Building Information Modeling

Pașii de lucru

Organigramă

[ testimoniale ]

Clienții noștri

Această scrisoare reprezinta o confirmare a parteneraitului profesional pe care il avem cu SC Instal Data Poiect SRL, in urma unei colaborari inca din 2016, cand am decis sa restabilim instalatiile cu rol de securitate la incendiu pentru mai multe locatii.
Stiam ca acest tip de colaborare trebuie dezvoltat cu un partener de incredere, care sa fie atent la toate detaliile, care este in masura datorita experientei sale, sa ofere solutii profesionale tuturor problemelor care ar putea aparea atat in procesul de proiectare cat si pe perioada de desfasurare a lucrarilor de executie.
De-a lungul executiei proiectului, Instal Data Proiect s-a dovedit a fi cel mai bun partener de afaceri, in oferirea nu numai a celor mai bune solutii, ci si. a unui standard inalt profesional in realizarea proceselor de proiectarea a instalatiilor electrice si mecanice. In cadrul colaborarii noastre, Instal Data Proiect a proiectat instalatiile electrice si mecanice. Puteti vedea mai jos lista proiectelor dezvoltatae impreuna:
"RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE, RECONFIGURARE SPATII GALERIE COMERCIALA; REABILITARE FUNCTIONALA; O.S. IN INCINTA " TARGUL MURES, jud. Mures -2016 "REALIZARE LUCRARI DE RECONFIGURARE A SPATIILOR ONTERIOARE SI REFACEREA SISTEMELOR DE INSTALATII" - Calea Sagului, sat. Chisoda, comuna Ghiroc, jud. Timis-2016 "REALIZARE LUCRARI DE RECONFIGURARE A SPATIILOR INTERIOARE, REFACEREA SISTEMELOR DE INSTALTII SI REALIZARE CONSTRUCTII ANEXA EXTERIOARE" -Calea Aradului, Timisoare, jud. Timis "RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE - RECONFIGURARE SPATII GALERIE COMERCIALA SI CAI DE EVACUARE; CONSTITUIRE SAS ACCES; REMODELARE FATADE; REABILITARE GOSPODARIE DE APA; EVACUARE; CONSTITUIRE SAS ACCES; REMODELARE FATADE; REABILITARE GOSPODARIE DE APA; CONSTRUIRE REZERVOR APA SUPRATERAN; REABILITARE INSTALATII INCENDIU"- sat Blejoi, jud. Prahova "RECOMPARTIMENTARI INTERIOARE, REMODELARE FATADE SI REABILITARE GOSPODARIE DE APA" - Str. C-Tin Dobrogeanu Gherea, mun. Pitesti, jud. Arges
Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care suntem bucurosi sa recomandam Instal Data Proiect pentru o alta companie care cauta servicii profesionale de proiectare instaltii electrice si mecanice.
Auchan Romania
Această recomandare reprezintă o confirmare a parteneriatului profesional pe care il avem cu SC Instal Data Proiect SRL, in urma une colaborari inca din 2014, cand am decis sa dezvoltam in Sebes prima fabrica de productie automotive in Sebes.
Stiam ca acest tip de colaborare trebuie dezvoltat cu un partener de incredere, care sa fie atent la toate detaliile, care este in masura datorita experientei sale, sa ofere solutii profesionale tuturor problemelor care ar putea aparea atatin procesul de proiectare cat si pe perioada de desfasurare a lucrarilor de executie.
De-a lungul executiei proiectului, Instal Data Proiect s-a dovedit de a fi cel mai bun partener de afaceri, in oferirea nu numai a celor mai bune solutii, si si a unui standard inalt profesional in realizarea proceselor de proiectare a instalatiilor electrice si mecanice. In cadrul colaborarii noastre, Instal Data Proiect a proiectat instalatiile electrice si mecanice, pentru investitiile majore dezvoltate pe platforma industriala STAR ASSEMBLY de la Sebes.
Puteti vedea mai jos lista proiectelor dezvoltate impreuna: "HALA PRODUCTIE, LINII MONTAJ, LOGISTICA SI ANEXE INDUSTRIALE "NAG3" - 2014
"CONSTRUCTIE HALA DE PRODUCTIE, LOGISTICA SI MONTAJ REMAN TAUSCH GETRIEBE" -2016
Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care suntem bucurosi sa recomandam Instal Data Proiect pentru o alta companie care cauta servicii profesionale de proiectare instalatii electrice si mecanice.
Faur Emil
Director Infrastructura Star Assembly
Această scrisoare reprezinta o confirmare a parteneriatului profesional pe care il avem cu SC Instal Data Proiect SRL, in urma unei colaborari inca din 2004, cand am dezvoltat obiectivul de investitie "Complex Comercial Iulius Mall" in Timisoara , str. Demetriade nr.1.
Colaborarea noastra a debutat cu proiectarea instalatiilor sanitare si de stins incendiu, dezvoltandu-se mai apoi si pe celelalte specialitati de instalatii, termice, ventilatii si electrice. Stiam caacest tip de colaborare trebuie dezvoltat cu un partener de incredere, caresa fie atent la toate detaliile, care este in masura datorita experientei sale, sa ofere solutii profesionale tuturor problemelor care ar putea aparea atat in procesul de proiectare cat si pe perioada de desfasurare a lucrarilor de executie.
De-a lungul executiei proiectului, Instal Data Proiect s-a dovedit a fi un bun partener de afaceri, in oferirea nu numai a celor mai une solutii, ci si a unui standar inalt profesional in realizarea proceselor de proiectare a instalatiilor.
In cadrul colaborarii noastre, Instal Data Proiect a proiectat instalatiile pentru urmatoarele investitii: "COMPLEX COMERCIAL IULIUS MALL" - Timisoara 2014
"COMPLEX COMERCIAL IULIUS MALL" - Cluj Napoca 2006
"COMPLEX PALAS E6, E4, C2, D, A"- Iasi 2010
Acestea sunt cateva dintre motivele pentru care suntem bucurosi sa recomandam Instal Data Proiect pentru o alta companie care cauta servicii profesionale de proiectare instalatii electrice si mecanice.
Iulius Grup
"Extindere Capacitate Sala Multifunctionala de Sport, str. Parcului, nr. 4 Municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj" cu următoarele faze de proiectare realizate în cadrul contractului: DTAC, PT, DDE, CS și asistență tehnică, pe specialitățile: arhitectură, structură, instalații, drumuri, a subcontractat serviciile de proiectare pentru elaborarea proiecyului de Intalații, pe toate specialitățile: Instalații termice, de ventilare și Climatizare; Instalații sanitare; Instalații electrice: curenți tari și curenți slabi- companiei SC Instal Data Proiect SRL. Pe parcursul perioade de proiectare și execuție a lucrărilor, compania SC Instal Data Proiect SRL și-a îndeplinit cu succes responsablitățile de proiectant de specialitate, acordând tot sprijinul pentru realizarea unei Săli Polivalente, suprafața construită 9871,75 mp, aria desfășurată 38409,9 mp; capacitate 10000 de spectatori, reconfigurată la cerințele FIBA EuroBasket 2017. Colaborarea proiectantului general S.C. DISCO ȘI ȚIGĂNAȘ birou de proiectare S.R.L cu proiectantul de specialitate SC Instal Data Proiect SRL pentru obiectivul sus menționat, a fost o colaborare foarte bună, proiectantul de specialitate și-a îndeplinit toate responsabilitățile și termenele contractuale asumate prin contractul de subantrepriză. Recomandăm cu căldură firma SC Instal Data Proiect SRL pentru alte lucrări de proiectare.
Florin Dico
Director General, SC DICO ȘI ȚIGĂNAȘ Birou de Proiectare SRL
"Complex Sportiv Craiova-Stadion de fotbal, B-dul Stirbei Voda nr.34, Municipiul Craiova, judetul Dolj" cu următoarele faze de proiectare realizate în cadrul contractului: DTAC, PT, DDE, CS și asistență tehnică, pe specialitățile: arhitectură, structură, instalații, drumuri, a subcontractat serviciile de proiectare pentru elaborarea proiectului de Instalații, pe toate specialitățile: Instalații termice, de ventilație și Climatizare; Instalații sanitare; Instalații electrice: curenți tari și curenți slabi- companiei SC Instal Data Proiect SRL. Pe parcursul perioadei de proiectare și execuție a lucrărilor, compania SC Instal Data Proiect SRL și-a îndeplinit cu success responsabilitățile de proiectant de specialitate, acordând tot sprijinul pentru realizarea unui stadion la standardele solicitate: UEFA EURO 2020, UEFA Champions League, UEFA Europa League, FRF- Liga I și celelalte competiții interne de fotbal, meciuri de rugby cu public pentru nivel mondial și național - în varianta Rugby League cât și în varianta Rugby Union, precum și pentru asigurarea facilităților necesare desfășurării de activități culturale, concerte și alteactivități. Colaborarea proiectantul general SC DICO ȘI ȚIGĂNUȘ birou de proiectare SRL cu proiectantul de specialitate SC Instal Data Proiect SRL pentru obiectivul sus menționat, a fost o colaborare foarte bună, proiectantul de specialitate și-a îndeplinit toate responsabilitățile și termenele contractuale asumat prin contractul de subantrepriză.
Florin Dico
Director General, SC DICO ȘI ȚIGĂNAȘ Birou de Proiectare SRL
În baza contractelor încheiate și derulate de societatea noastră cu SC INSTRAL DATA PROIECT SRL din Municipiul Cluj, aceasta a asigurat servicii de proiectare pentru următoarele specialități:
  • Instalații termice și ventilații
  • Instalații hidrotehnice
  • Instalații electrice
Proiecte la care firma SC INSTAL DATA PROIECT SRL a participat
  • Magazine Praktike în București, Buzău, Brăila și Galați;
  • Magazine Billa/ Carrefour în București și în toată țara;
  • Magazin KIKA București
  • Showroom și service auto Autocoblacescu - Splaiul Unirii, București;
  • Magazin Auchan Timișoara, Brașov
  • s.a
Activitatea echipeu coordonată de Instal Data Proiect s-a desfășurat în conformitate cu clauzele contractuale, cu nromele și cu prevederile legale în vigoare. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care suntem bucuroși să recomandă firma SC Instal Data Proiect SRL pentru o altă companie care caută servicii profesionale de proiectare instalații.
Bogdan Oproiu
Administrator SC ARCHIBO CONSULTING SRL
În atenția celo interesați,
Suntem SC Arhimar Serv SRL, companie de proiectare generală înființată în anul 1998.
Încă de la început am avut onarea de a colabora cu firma Instal Data Proiect din Cluj Napoca.
Am lucrat și lucrăm cu o echipă de profesoniști, capabili să răspundă prompt la solicitările noastre, dovedind flexibilitate și creativitate n elaborarea proiectelor. Apreciem de asemenea profesionalismul, capacitatea de anticipare și de soluționare a dificultăților intervenite în desfășurarea intervenite în desfășurarea proiectelor comune. Recomandă cu mare încredere firam de proiectare Instal Data Proiect oricărui Client sau colaborator care dorește promptitudinea în realizarea unui proiect de calitate ridicată.
Claudiu Botea
Managing Partner, ARHIMAR
Colaborarea noastrăa început în anul 2007 prin asocierea la diverse proiecte industriale la scară mare și am optat pentru această scrisoare datorită bunei reputații și a calității serviciilor de proiectare a instalațiilor în construcții oferite de SC Instal Data Proiect
Pe parcursul derulării proiectelor am remarcat seriozitatea și implicarea echipei de proiectare SC INSTAL DATA PROIECT, promptitudinea în elaborarea soluțiilor ce țineau de specialiatea instalații, corelarea cu celelalte discipline, dialogul activ precum și dovada că soluțiile propuse erau eficiente, flexibile și documentate. În calitate de manager al firmei de proiectare SC PREFCON SRL, mă declar mulțumit de colabroarea cu firma SC INSTAL DATA, pe care o recomand ca fiind un colaborator profesionist și de încredere.
Onut Prodan
Manager, Prefcon
Subscrisa MG BUILDING DESIGN SRL, societatea comercială înființată în 1997 și având ca obeicti principal de activitate proiectarea de arhitectură, am avut ocaziasă colaborăm cu INSTAL DATA PROIECT SRL pe numeroase proiecte din domeniul industrial și comercial, în care am avut rolul de proiectant general, INSTAL DATA PROIECT SRL fiind proiectantul de specialitate pentru instalațiile electrice, sanitare, PSI și HVAC. Colaborarea noastră a început în urmă cu 15 ani și continuă și în prezent, în toată această perioadă INSTAL DATA PROIECT SRL fiind un partener de încredere, profesionist, pe care îl putem recomanda atât din punct de vedere tehnic cât și a respectării termenelor de predare.
George Ciuhandu
Arhitect, MG Building Design