Servicii de proiectare instalatii

INSTAL DATA PROIECT este o societate cu răspundere limitată, de notorietate, care activează pe piața de profil din 1998. Firma elaborează proiecte, acordă consultanţă tehnică, recomandă şi alege sisteme de instalaţii pentru beneficiari. În general, serviciile oferite de firmă se adresează în mod curent unor organizaţii similare implicate în realizarea serviciilor de consultanţă şi proiectare a construcţiilor (cum ar fi companii de arhitectură, proiectare).

Cu toate acestea, colaborarea cu firmele de orice fel din domeniul construcţiilor (de dezvoltare a proiectului, în general manageri de proiect) nu este exclusă. Firma noastră poate oferi servicii direct clienţilor interesaţi sau altor firme.

INSTAL DATA PROIECT este în măsură să asigure clienţilor săi executarea de sisteme de instalaţii în condiţii de calitate, prin intermediul documentaţiilor bine întocmite, a proiectelor elaborate în 3D și a avantajelor oferite de BIM (Building Information Modeling). În plus, standardul ridicat de consultanţă tehnică urmăreşte ca instalaţiile clienților să atingă performanţe de top.

INSTAL DATA PROIECT este activă atât pe piața Clujului cât și pe întreg teritoriul ţării, firma având disponibilitatea și mobilitatea necesare pentru a se implica în proiecte în toate județele țării.

Specialităţi acoperite in proiectare:

  • instalaţii interioare termice, ventilație și climatizare, sanitare și de stins incendiu, electrice și curenți slabi, gaz
  • instalaţii exterioare
  • branşamente la utilităţi

Pentru a-şi atinge obiectivele, INSTAL DATA PROIECT se bazează pe personalul propriu format din douăzeci de specialişti în instalaţii mecanice şi electrice. Firma are contracte cu firme specializate, care furnizează servicii de contabilitate, financiare, de resurse umane şi IT, neavând resurse proprii pentru aceste servicii.